play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    VathorstRadio VathorstRadio

  • cover play_arrow

    01 januari 2023 Sidekick Show met Peter van Stigt Sidekick Show met Peter van Stigt

Lokaal Nieuws

Verkeersmaatregelen in Laak 3 worden uitgevoerd

today20 maart 2022 1

Achtergrond
share close

https://www.vathorst.nl/nieuws/verkeersmaatregelen-in-laak-3-worden-uitgevoerd/

In de zomer van 2021 verscheen de Nieuwsbrief Laak 3 waarin Ontwikkelingsbedrijf Vathorst (OBV) de ontwikkelingen van deelplan Laak 3 heeft gedeeld met bewoners van Laak 1.  In deze nieuwsbrief is onder de kop ‘Verkeersmaatregelen Laak 3 en Laak 1A’ gemeld welke verkeersmaatregelen (en de achtergrond ervan) daar worden uitgevoerd. Voor deze verkeersmaatregelen is door de gemeente Amersfoort een verkeersbesluit genomen.

In opdracht van OBV zal Meijerink de verkeersmaatregelen uitvoeren tussen 14 maart en 14 april 2022. Aan de hand van de overzichtskaart en tabel is te zien welke maatregel wanneer wordt uitgevoerd. Voor de werkzaamheden bij de rood gemarkeerde vakken 1, 2, 5 en 7 wordt het auto- en/of fietsverkeer gedurende de werkzaamheden ter plaatse omgeleid.

Written by: VathorstRadio

Rate it

Vorig bericht

Lokaal Nieuws

Drone video Laakse Kroon en Tuin 21

https://www.nieuwbouwinvathorst.nl/laakse-tuinen/nieuws/drone-video-laakse-kroon-en-tuin-21 Alle woningen in Tuin 3b zijn klaar en de laatste woningen worden deze maand opgeleverd. Dit was dan ook de laatste keer dat er over deze woningen werd gevlogen. De bouw van Tuin 21 en Laakse Kroon blijven we de komende maanden nog wel volgen want die is in volle gang. Zo is te zien dat het metselwerk van het eerste appartementengebouw (Laakse kroon III) klaar is en dat […]

today20 maart 2022 3

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%