play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    VathorstRadio VathorstRadio

  • cover play_arrow

    01 augustus 2022 2e uur Sidekick Show met John Nederlof 2e uur

Wie zijn wij?

Achtergrond
Ik ben Pascha van Hattem, bedenker en eindbaas van VathorstRadio. Het idee van een eigen radiostation speelt al 15 jaar door mijn gedachten.
In maart 2022 kreeg ik ook Corona, daardoor een week thuis gezeten en dus alle tijd om dit station op poten te zetten.
Toen, rond 2008, was de techniek en de mogelijkheden lang niet zo uitgebreid als nu. Sinds 2014 presenteerde ik samen met Eric en Jerry de Zaanradio WeekendOchtend Show op zaterdagmorgen. Omdat de lokale omroep RTV Zaanstreek in maart 2022 de vergunning kwijt raakte en ik niet wilde overstappen naar de “concurrent” kwam het idee in een stroomversnelling. Met behulp van diverse vrienden, ex collega’s en uiteraard ook zelf uren puzzelen en proberen is dit het resultaat en ik ben er trots op en dankbaar voor!
VathorstRadio is geen commerciële zender, het is een hobby van mij. Ik verdien er ook niets mee en dat wil ik ook zo houden, geen gedoe met de Belastingdienst of KvK.
Gewoon leuke muziek draaien tussen 1980 en nu.
De programmering is nu nog volledig automatisch, er zijn nu (nog) geen gepresenteerde programma’s. Met het geweldige programma Mairlist heb ik playlists gemaakt met allemaal verschillende muziek uit 40 jaar popmuziek. Bij de programmering pagina zie je wanneer welk tijdperk voorbij komt.
Vind je het leuk om een programma te maken? Alleen, of samen met mij? Kun je thuis een programma opnemen, of kom je liever in mijn mini-thuis studio?
Stuur gerust een berichtje, of bel naar de studio, er is een vaste telefoonlijn!
Ook vind je bij VathorstRadio actuele nieuwsberichten uit Amersfoort. Veel plezier en dank voor het luisteren naar VathorstRadio! Foto’s op deze site zijn o.a. gebruikt van OBV, met de website www.vathorstradio.nl
0%