play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    VathorstRadio VathorstRadio

Shows op VathorstRadio

Frank doet een boekje open aflevering 17

today2 oktober 2023 4

Achtergrond
share close

Zondag is Vincent te gast bij Frank doet een boekje open. Vincent schreef een mooie en spannende serie boeken. Zeker een aanrader om te lezen.

Hieronder een beschrijving van zijn eerste boek.

Een Koninklijke Tragedie,

Een coupe wordt gepleegd op de Koninklijke familie. De macht wordt op brute wijze overgenomen, maar één persoon weet het familiedrama te overleven.

In het Tranendal wordt bij een Waterlander echtpaar een vondeling voor de deur gelegd. Weten zij erachter te komen wie het is? Kunnen zij haar in een veilige omgeving groot brengen en tegen het naderende onheil beschermen.

Er wordt een nieuwe Voorspelster geboren. en op haar wacht een zorgeloos leven in het Witte Kasteel in Taniumstad. Maar daarvoor moet zij eerst een levensgevaarlijke reis afleggen door het bos van Geen Wederkeer. Weet zij dit te overleven?

Een leuk gesprek, afwisselende muziek! Luister naar Frank doet een boekje open aanstaande zondag tussen 14.00u en 15.00u

Geschreven door VathorstRadio

Rate it

Soortgelijke berichten

Shows op VathorstRadio

HERHALING Frank doet een boekje open, aflevering 20

Komende zondag 26 november HERHALEN we de uitzending waarin Annemiek Steur te gast in de uitzending bij Frank doet een boekje open. We bespreken haar boek Grezhel. Het eerste boek in de serie boeken over Jonas Dubelaar. Hierbij een beschrijving van het boek: Jonas vindt een oud zakhorloge op de […]

today25 november 2023

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%