play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    VathorstRadio VathorstRadio

Country & Blues

Countryland

Achtergrond
share close
Donderdag 22:00 00:00

Over Countryland

Countryland is een radioprogramma voor liefhebbers van Country en Bluegrass muziek. Ons doel is het draaien van die mooie muziek die afkomstig is uit Amerika. Gelukkig hebben we in Nederland en verder in Europa ook hele goede artiesten waar we in ons programma graag wat van draaien. Ons doel is om heel erg breed te zijn in de muziekkeuze die wij maken, van old time tot de moderne stijlen, van singer songwriter tot soms een beetje folk.

Het team, Harro de Jonge, Jaap van der Weerd, Timen van Ark, Ronald Groot, Jos van der Lelie, Ab van der Lelie en Leen Kraal hebben ieder hun eigen inzicht in Country en Bluegrass muziek en dat maakt het zo interessant om ernaar te luisteren. Door de technische ondersteuning van Johan van Ark en Patrick Kelderman komt het bij u thuis ook mooi over de speakers.

Ons tweede doel is het promoten van de artiesten door ze in de gelegenheid te stellen om bij Countryland live te komen optreden. Elke eerste zaterdag van de maand houden we daarom “Countryland Sessions” in het Rebellenhonk in Barneveld. Iedereen is daarbij welkom om mee te luisteren, live op de radio of op locatie. Countryland streeft ernaar om u als luisteraar te voorzien van een wekelijkse dosis van de mooiste Country en Bluegrass muziek. Dit kan zonder recept van uw arts en u ontvangt het gratis, waarom dan niet luisteren?!

Countryland wordt elke donderdagavond uitgezonden op VathorstRadio tussen 22.00u en 00.00u.


Rate it
0%