play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    VathorstRadio VathorstRadio

Shows op VathorstRadio

FRANK DOET EEN BOEKJE OPEN, AFLEVERING 14

today20 augustus 2023 5

share close
In de 14e uitzending van Frank doet een boekje open bespreken we 2 boeken van dezelfde schrijver die heel veel met elkaar te maken hebben.
Hieronder een beschrijving van het boek Prooi:
Ilana, een zestienjarige scholiere, kan op de middelbare school moeilijk haar draai vinden. Via een app praat ze met de vriendelijke Josh. Ze besluiten elkaar in het echt te ontmoeten. Het leven van Ilana verandert in een nachtmerrie als ze erachter komt dat Josh in werkelijkheid een gevaarlijke en beruchte pooier is, genaamd Brendan Nice. Ilana moet alles doen om te overleven, terwijl ze wordt gedwongen tot prostitutie. Cris Melton heeft zijn dochter Sofia nooit meer gezien nadat zij heeft afgesproken met een vriend. Hij werkt als rechercheur en gaat op zoek naar zijn dochter. Prooi geeft een beeld over mensenhandel, een harde wereld vol geweld, angst en intimidatie.
Hieronder een beschrijving van het boek Onvoorstelbaar:
Een poging tot het oprollen van een pooiersnetwerk loopt gruwelijk mis. Rechercheur Frany raakt daarbij levensgevaarlijk gewond. De daders zijn belust op wraak. Frany’s dochter Kaylee is niet moeilijk om de tuin te leiden, met haar typische onbezonnen gedrag. Zal het de politie lukken om haar uit de handen van de pooiers te redden, of komt alle hulp te laat?
Luister je ook mee? Zondag 6 augustus tussen 14.00u en 15.00u op www.vathorstradio.nl

Geschreven door VathorstRadio

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%